Klondyke, Kumitehtaankatu 5, Kerava, kenttä 2

Ilmoittautumiset

16
Erkki E Petri I Pasi H (mv) Reijo K Sakke Pasi S Häsä🏑 Jani H Toni K Esa K Sami Siidorov Marko J (mv) Tomi V Miide Joni H (Mv) Häiskä
19
Jape Miksu Timppa Mauri T Petri B Tero pasi vil Jussi J Mika I Jarno Marko T Jooa Jussi E Juha E Riku Juice Petu Pasi Y Oskari H
27
Aki N Antti K Arttu K Hopponen (mv) Jaakko M Jari V Jarkko E Jarkko S Jarmo M Jarno G Joni V Juha H Jussi P Kim M Kimmo K (mv) Kosse Marko H Palle Pasi V Sami L Sami Satta Samppa L Sändi Timo S Tomi (mv) Ålkku (mv) Antti T

Kommentoi...

(poistettu pelaaja)

Hei, saako tämmöinen joukkueen ulkopuolinen henkilö tulla huomisiin treeneihin mukaan? Mitä treeninne sisältää tuon 1,5h aikana? Onko erityisiä vaatimuksia treeneihin/muuta "hyvä tietää" juttuja?
Kiitos jo mahdollisesta vastauksesta!

-Jesse R

Erkki

Pääsemme tänään poikkeuksellisesti kentälle vasta klo 21, kun yksi Blackbirdsin joukkueista siirtyy sarjapelin alta Kurkelan koululta Klondykelle pitämään vuoron klo 20-21.

Eikun lisää in-klikkauksia vaan, jotta treeni toteutuu.

"Jesse R": luvassa on vain pelaamista. Hyvä on varmaankin tietää, että meidän joukkueemme keski-ikä taitaa olla yli 50 v. Tervetuloa kokeilemaan, jotta puolin ja toisin selviää, onko sinun ja joukkueen kannalta yhteinen pelaaminen kiinnostavaa.

PerusKoSSUlaiset: kun päätämme päivän mittaan onko meitä tarpeeksi treenien toteutumiseksi, emme laske meille tuntematonta Jesseä mukaan kokonaislukuun vaan hän on sitten paikalle tullessaan mukava yhden pelaajan lisä. Blackbirdsin listoille ilmestyy ehkä kerran kahdessa vuodessa uusia ennalta tuntemattomia nimiä ja vielä kertaakaan tällainen ennalta tuntematon henkilö ei ole tullut mihinkään paikalle. Jesselle pahoittelut jos epäilen turhaan mutta yllättäen KoSSUn nimenhuudon löytänyt ja siihen liittynyt treeneistä kiinnostunut henkilö, jota ei löydy salibandyn tulospalvelusta ja jolla kuitenkin on heti pelaajalistalla pelinumero 28 lisättynä on todennäköisemmin netissä kuin kentällä KoSSUsta nautintoa saava henkilö. Mutta olen mielelläni kyynisesti väärässä ja pelaamme illalla Jessen kanssa säbää. Toivottavasti meitä on ylipäätään Jessen lisäksi tulossa tarpeeksi, jotta treenit toteutuvat.

(poistettu pelaaja)

Hei, ymmärrän epäilykset. En ole ennen tullut tällä tavalla pelaamaan, maksaako vuoroonne saapuminen jotain? Riittääkö sisäpelikengät ja maila varusteiksi?
Nähdään illalla!

-Jesse

Erkki

Vielä muutos. Pääsemme sittenkin kentälle jo normaaliin aikaan klo 20.30-22. Se Kurkelasta siirtynyt vuoro perui tulonsa.

Jesse: kovasti tervetuloa! Sisäpelikengät ja maila riittävät. Kokeilukerran voi pelata ilmaiseksi, normisti ulkopuolisilta 2 eur/kerta.

Petri, profiilikuva
Petri

Jesselle vielä tiedoksi, että musta ja valkoinen paita messiin. Tervetuloa!

Miide ilmoittautui in

Joni tulee kentälle pelaamaan

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Pelaaja 16 19
Valmentaja 0 0
Yhteyshenkilö 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 16 Out 19
Edellinen / Seuraava In Out
Matsi La 9.3. klo 09:30 11 11
Matsi La 9.3. klo 12:00 11 11
Harkka Pe 15.3. klo 20:30 16 19
Harkka Pe 22.3. klo 20:30 20 11
Harkka Pe 29.3. klo 20:30 14 17

Näytä kaikki tapahtumat